Sociale media advertenties

Met advertenties de juiste mensen aantrekken

Je klanten en doelgroep zijn het kloppend hart van je onderneming. Online je doelgroep benaderen kan met de juiste organische (=gratis) content, maar je geeft je online verkeer nog een sterke duw in de rug via online advertenties.

Een online advertentie is direct zichtbaar bij je gewenste doelgroep en brengt dus tastbare resultaten met zich mee. Met advertenties die visueel prettig zijn en die klanten ook inhoudelijk aanspreken genereer je extra bezoekers en boekers. Zonder dat je enorme marketingbudgetten moet inzetten.

Sociale media-advertenties

Sociale media advertenties, laat dat maar aan ons over

Bij Webitup hebben we flinke ervaring opgebouwd met het adverteren op sociale media kanalen Facebook, Instagram & LinkedIn.

Een vak apart waarbij we zowel advertenties creëren als de geplaatste advertenties monitoren:

Advertenties creëren

We richten onze peilen op de juiste doelgroep. Die kunnen we bereiken door rekening te houden met specifieke locaties, demografische gegevens en interesses. We maken gebruik van aantrekkelijke afbeeldingen of video’s met een verhaal. Zo trekken we de aandacht en kunnen we de kern van de boodschap brengen. Met overtuigende teksten interesseren we (potentiële) klanten in jouw aanbod.

Advertenties monitoren

Meten is weten, daarom meten we regelmatig de doeltreffendheid van de lopende advertenties. Per geplaatste advertentie evalueren we de opbrengsten ten opzichte van de investering. Hoeveel brengt 1 geïnvesteerde euro op na het plaatsen van een betalende advertentie op sociale media? Wij hebben de knowhow ontwikkeld om op basis van deze gegevens bij te sturen waar nodig.

Elke advertentie bevat een link naar je eigen professionele website. De wisselwerking tussen zowel een eigen website als een betalende advertentie op sociale media zorgt voor een pak extra bezoekers én boekers.

Tevreden klanten die extra omzet creëren via sociale media advertenties

Hieronder vind je enkele voorbeelden van klanten die hun bedrijf laten groeien door sociale media advertenties.

Waarom ik zo tevreden ben van de samenwerking met Tom?

Tom luistert naar wat je zoekt. Hij geeft nadien advies op maat en is heel duidelijk en gedetailleerd over de kostprijs.

Hij is meedenkend, oplossend denkend en informeert je steeds met een duidelijke en concrete uitleg.

Ook voor andere zaken waar ik weinig vanaf weet zoals het ontwerpen en bestellen van drukwerk, adverteren op FB, en zo veel meer, kan ik bij hem terecht.

Tom is bovendien heel bereikbaar voor problemen. Kortom, hij helpt je bedrijf groeien tot een succesvolle zaak.

Luc Schreppers, Zaakvoerder Metalen Bordjes
Profiel Luc Schreppers

Let’s Get In Touch

Tom profiel 2

Tom Serroels

Zaakvoerder