Webshop

Verhoog je online verkoop met een gebruiksvriendelijke webshop

Online verkoop is hot en in sterk stijgende lijn. Jouw zaak kan niet achterblijven.

Online verkopen is voor jouw zaak een unieke groeikans, die je enkel kan verzilveren met een gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke en professionele webshop.

Ben je klaar om de omzet van jouw zaak élke dag een flinke boost te geven door een professionele webshop?

Gebruiksvriendelijke webshop

Wij maken jouw webshop

Bij Webitup krijgt je een overzichtelijke webshop, waarin je klanten intuïtief de juiste producten vinden en bestellen. Wij verzorgen ook de integratie met een veilig online betaalsysteem.

Indien gewenst zorgen we ook voor de integratie met een professioneel transport managementsysteem zodat je jouw pakketten efficiënt en aan scherpe prijzen kan verzenden.

We bouwen jouw website in WooCommerce, de oplossing die webshop functionaliteit toevoegt aan je WordPress website, het meest gebruikte systeem wereldwijd. Door de gebruiksvriendelijkheid van het systeem kan je makkelijk alle producten op je webshop aanpassen en je bestellingen opvolgen.

We optimaliseren de webshop voor zoekmachines zodat deze hoog scoort in de zoekresultaten. Want zeg nu zelf, heb jij na een zoekopdracht in google ooit al doorgeklikt naar de 2e zoekpagina?

Uiteraard zorgen we voor een responsieve layout zodat je webshop niet alleen prima getoond wordt op een desktop, maar ook op kleine mobiele schermen.

Tevreden klanten die online verkopen

Hieronder vind je enkele voorbeelden van sterke webshops waar we met veel voldoening aan gewerkt hebben. Met als gevolg tevreden klanten die blij zijn met de extra omzet vanuit hun webshop.

Waarom ik zo tevreden ben van de samenwerking met Tom?

Tom luistert naar wat je zoekt. Hij geeft nadien advies op maat en is heel duidelijk en gedetailleerd over de kostprijs.

Hij is meedenkend, oplossend denkend en informeert je steeds met een duidelijke en concrete uitleg.

Ook voor andere zaken waar ik weinig vanaf weet zoals het ontwerpen en bestellen van drukwerk, adverteren op FB, en zo veel meer, kan ik bij hem terecht.

Tom is bovendien heel bereikbaar voor problemen. Kortom, hij helpt je bedrijf groeien tot een succesvolle zaak.

Luc Schreppers, Zaakvoerder Metalen Bordjes
Profiel Luc Schreppers

Let’s Get In Touch

Tom profiel 2

Tom Serroels

Zaakvoerder