E-mailcampagnes

Haal meer uit je online marketing met e-mailcampagnes

E-mailmarketing is een vorm van ‘direct marketing’. Je (potentiële) klanten worden d.m.v. een e-mail namelijk direct benaderd. E-mailcampagnes kan je gebruiken om een verlofperiode aan te kondigen of om een product op je webshop in de kijker te zetten. Om voordeel te halen uit e-mailcampagnes is het dus van belang een online klantenbestand op te bouwen dat makkelijk aangeschreven kan worden.

E-mailcampagnes

Wij zorgen voor een professioneel en online klantenbestand

Bij Webitup integreren we online boekingssystemen en een webshop op je professionele website. Zo zijn we in staat bij elke boeking/aankoop de contactgegevens van je klanten te bewaren. Op die manier creëren we vlot een toegankelijk en professioneel klantenbestand.

Je klantenbestand vlot bereiken

Wil je een promotie op je webshop in de kijker zetten? Wil je annuleringen in je professionele agenda vlot opnieuw invullen? Wil je online content niet alleen delen met je volgers? Wil je graag nieuwsbrieven versturen? Dat kan, dankzij het eerder opgebouwde klantenbestand.

Met één druk op de knop bereik je alle klanten die eerder online contact met je opnamen.

Wist je dat je met een facebookpost slechts 6% van je volgers bereikt? Om een hoger bereik te creëren is het een must je posts op sociale media aan te vullen met een e-mailcampagne.

Tevreden klanten met een uitgebreid online klantenbestand

Hieronder vind je enkele voorbeelden van klanten die beschikken over een professioneel online klantenbestand. Nieuwsbrieven uitsturen, promoties in de kijker zetten, … deze klanten doen het in slechts een paar klikken.

Let’s Get In Touch

Tom profiel 2

Tom Serroels

Zaakvoerder