Fleur&Lingua

‘Bloemen bij elk levensmoment.’

‘Vertalen – Niet zomaar woorden omzetten in een andere taal.’

Dat is Fleur&Lingua in een notendop. Voor een bloemstuk of vertaling op maat, kan je hier terecht.

Wat hebben wij gedaan?

Een professionele website die je laat kennismaken met Fleur&Lingua. Via het contactformulier bestel je gemakkelijk bloemstukken, vraag je vertalingen aan of plan je je volgende workshop.

Via de gecreëerde e-mailcampagnes worden nieuwsbrieven uitgestuurd en blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Mijn website was al lange tijd aan vervanging toe, maar ik was niet op zoek naar een standaard product met online verkoop op grote schaal. Ik ben immers met pensioen, maar heb nog geen zin om te stoppen met mijn passie voor het bloemschikken en vertalen. Ik zocht dus een website die het plezier uitstraalt dat ik beleef aan de creaties die ik maak op maat van de klant. Een weg om inspiratie te delen en te verkopen wat ik gecreëerd heb, met een persoonlijke aanpak en veel contact met mensen.

Maar wie kies je hiervoor uit het gigantische aanbod van websitebouwers?

Toen Michelle aan de slag ging bij Webitup was de keuze snel gemaakt. Niet omdat ze mijn nicht is, maar omdat ik de perfectie ken waarmee ze alles aanpakt. Tom en Michelle hebben een prachtige website voor mij gemaakt, zoals ik het wou, een flexibel product waarmee ik zelf aan de slag kan. Op naar een nieuwe fase. De reacties van mijn klanten zijn veelbelovend en ik kan Webitup alleen maar aanbevelen.

Regine Snoeck, Zaakvoerder Fleur&Lingua
Profiel Regine Snoeck

Let’s Make Things Happen

Tom-Serroels-contact

Tom Serroels

Zaakvoerder Webitup

Gerelateerde projecten: