Website

Jouw zaak verdient een straffe website

Je wilt de impact van je zaak vergroten. Je weet dat een website daar een cruciale tool voor is. Elke dag bereik je de juiste mensen die klant willen worden bij jou. Je bereikt jouw publiek, en verkoopt meer met minder moeite.

Je wordt aangesproken over je mooie website. Klanten vinden het handig om je website te gebruiken. Je concurrenten weten dat je website niet alleen mooi is, maar ook pijnlijk doeltreffend.

Ben je klaar om jouw zaak élke dag een mooie boost te geven door een straffe website?

Jouw zaak verdient een straffe website

Wij maken jouw website

Of het nu je eerste website is. Of je wilt je achterhaalde website vervangen door een nieuwe.

Wij bouwen jouw website. Zonder kopzorgen voor jou. We vallen jou niet lastig met onbegrijpelijk vakjargon zoals SEO, SEA, ABC, Abracadabra …

We luisteren eerst heel goed naar wat jij en jouw zaak écht nodig hebben. Om daarna jouw website te bouwen met moderne, robuuste oplossingen.

We bouwen jouw website in WordPress. Dit is een gebruiksvriendelijk content management systeem dat om goeie redenen wereldwijd het meest gebruikte is. Hiermee creëren we ook voor jou de mogelijkheid om je website zelf aan te passen.

We optimaliseren de website voor zoekmachines zodat deze hoog scoort in de zoekresultaten. Want zeg nu zelf, heb jij na een zoekopdracht in google ooit al doorgeklikt naar de 2e zoekpagina?

Uiteraard zorgen we voor een responsieve layout zodat je website niet alleen prima getoond wordt op een desktop, maar ook op kleine mobiele schermen.

We voorzien integraties met online reservatiesystemen, nieuwsbrieven, online betalingen, sociale media, enz.

Tevreden klanten die trots zijn op hun website

Hieronder vind je enkele voorbeelden van doeltreffende websites waar we met veel voldoening aan gewerkt hebben. Met als gevolg tevreden klanten die trots zijn op hun website.

Onze samenwerking met Tom bestond uit een snelle service en verzorging van A tot Z.

We kunnen hem best omschrijven als betrouwbaar, kwalitatief, standvastig en hij levert accuraat werk.

Tom voelt heel snel aan hoe iets in elkaar zit dankzij zijn jaren ervaring en expertise. Bij elke beslissing werden we betrokken en telkens was elke stap stevig onderbouwd.

Tom aarzelt niet om een standpunt in te nemen en dat is wat je uiteindelijk verwacht. Iemand die out-of-the box en agile werkt.

De partner voor al je toekomstige projecten!

Tamara Cobos Rodriguez, Organisator Compagnie in Actie
Profiel Tamara Cobos Rodriguez

Let’s Get In Touch

Tom profiel 2

Tom Serroels

Zaakvoerder